fbpx

הסרטון שלנו יענה על השאלות שלכם

אוקי, אני רוצה להתחיל - מה עושים?

ראשות חשוב לזכור - המזון שלנו קפוא!

היות והמזון שלנו לא מכיל חומרים משמרים כלל – יש לשמור אותו בהקפאה, בדומה לאיך שאתם שומרים את המזון שלכם

שלב 1

ראשות חשוב לזכור - המזון שלנו קפוא!

היות והמזון שלנו לא מכיל חומרים משמרים כלל – יש לשמור אותו בהקפאה, בדומה לאיך שאתם שומרים את המזון שלכם

שלב 1

מאכילים מה שצריך

כמות האכלה משתנה מכלב לכלב. מחשבון האכלה שלנו יסייע לכם בחישוב תוך פחות מ 30 שניות. ליחצו כאן

שלב 2

מאכילים מה שצריך

כמות האכלה משתנה מכלב לכלב. מחשבון האכלה שלנו יסייע לכם בחישוב תוך פחות מ 30 שניות. ליחצו כאן

שלב 2

מפשירים ומגישים

יש שקית אחת מהמקפיא אל המקרר יום קודם הארוחה. ההפשרה במקרר היא הפשרה בטוחה ששומרת על איכות המזון

מהחלק המופשר מאכילים את הכמות היחסית הדרושה לארוחה ואת מה שנשאר מאחסים חזרה במקרר

ניתן לשמור עד 3 ימים מרגע ההפשרה

שלב 3

מפשירים ומגישים

יש שקית אחת מהמקפיא אל המקרר יום קודם הארוחה. ההפשרה במקרר היא הפשרה בטוחה ששומרת על איכות המזון

מהחלק המופשר מאכילים את הכמות היחסית הדרושה לארוחה ואת מה שנשאר מאחסים חזרה במקרר

ניתן לשמור עד 3 ימים מרגע ההפשרה

שלב 3

גיוון הוא חשוב

תחילה – מומלץ להתחיל עם מתכוני העוף\הודו היות ואלו מתכונים שקלים יותר לעיכול. אך בהמשך חשוב לגוון ולא להתבסס על מתכון אחד. ליעוץ נוסף אתם מוזמנים לפנות לשירות הלקוחות שלנו באתר או בטלפון

שלב 4

גיוון הוא חשוב

תחילה – מומלץ להתחיל עם מתכוני העוף\הודו היות ואלו מתכונים שקלים יותר לעיכול. אך בהמשך חשוב לגוון ולא להתבסס על מתכון אחד. ליעוץ נוסף אתם מוזמנים לפנות לשירות הלקוחות שלנו באתר או בטלפון

שלב 4

שאלות ותשובות

מומלץ להתחיל ממתכון העוף+ שלנו. מתכון מבוסס על עוף עם ירקות הוא מתכון קל לעיכול.

אם אתם יודעים\או חושבים שהכלב שלכם אלרגי לעוף אז כדאי להתחיל עם מתכון הודו+

הבסיס לתזונה טובה הוא גיוון. זאת הסיבה שאנו מציעים מגוון מתכונים שונים. אנו ממליצים להתחיל ולגוון לאחר שכלבכם אכל מהאוכל שלנו כחודש ימים

בגדול ניתן להאכיל גם במזון טבעי וגם במזון יבש אך לא כדאי לערבב אותם באותה ארוחה. זמני העיכול של המזון היבש והטבעי שונים ומסיבה זאת לא נמליץ לערבב באותה ארוחה אלא להגיש בשתי ארוחות שונות, פעם טבעי ופעם יבש

אצל כלבים מסוימים המעבר עובר חלק ואצל חלקם זה קורה בהדרגה.

בימים הראשונים לתזונה הצואה עלולה להיות מעט רכה ואז זה מסתדר.

 

ראשית אנחנו בוחרים חומרי גלם מעולים ורוכשים אותם מספקי חומרי גלם מורשים ע"י משרד הביראות והחקלאות

לאחר מכן אנחנו שוטפים מחלקים ושוקלים את חומרי הגלם לפי סוגי המתכון

חומרי הגלם נטחנים ואז מעורבלים יחד בשביל ליצור תערובת אחידה

המוצרים ממולאים בשקיות המיועדות למזון נארזים ואז נכנסים לבישול

הבישול נעשה בטמפ מבוקרת בשביל להבטיח הרג חיידקים מסוכנים (סלמונלה וכד')

לאחר מכן המוצרים נכנסים להקפאה מהירה במקפיא יעודי במטרה להוריד את הטמפ של המוצר מהר ובכך להבטיח מוצר איכותי

לאחר מכן המוצרים נארזים באריזותהם ונשלחים אליכם ואל המשווקים המורשים שלנו

המזון מגיע ארוז באריזת קרטון כאשר במארזי ה 6 ק"ג יש 12 שקיות של חצי ק"ג ובמארזי ה3 ק"ג יש 8 שקיות של 300 גרם

המארזים של הנריס הם כמו קופסת נעליים גדולה 🙂 לרוב לא תיהיה בעיהלהכניס 2-3 מארזים לתוך מקפיא ביתי רגיל 

המפעל שלנו עובד תחת תקן HACCP מחמיר לביטוח מזון ובנוסף מאושר ע"י משרד החקלאות. התנאי לעבודה בסטנדרטים אלו הוא לעבוד עם חומר גלם ברמת "ראוי למאכל אדם" לכן, כל חומרי הגלם שלנו איכותיים ונרכשים מספקים מהימנים

החטיפים שלנו 100% טבעיים ומכילים את חומר הגלם בלבד! ללא חומרים משמרים או תוספים אחרים

הפשטות שלהם היא מה שמייחד אותם. החטיפים שלנו מיובשים במכשיר יחודי המאפשר יבוש בטמפ מבוקרת. זמן היבוש משתנה מחטיף לחטיף ונע בין 18-30 שעות יבוש. החטיפים שלנו טבעים לחלוטין בלי שום תוספת

התווסף לסל הקניות